ONS ADRES

Hondencamping Domaine Le Gui
La Charnizot
58110 Biches, Frankrijk

BELLEN

Telefoon : +33 386 78 07 10

Hondencamping Domaine Le Gui is geopend vanaf de Meivakantie 2018.  Onze sfeervolle gite is het hele jaar geopend.  Wij zijn een kleinschalige hondvriendelijke minicamping met maar 3 campingplaatsen en één gite, dus om teleurstellingen te voorkomen raden wij U aan om tijdig te reserveren.

Zodra wij uw reserveringsaanvraag hebben ontvangen mailen wij U een boekingsformulier. Wanneer de door u gewenste periode niet beschikbaar is, zullen wij samen met u een alternatief proberen te vinden.

Als U naar de hondencamping wilt komen, zou U dan willen aangeven met welk kampeermiddel U wilt komen ( camper, caravan, vouwwagen of tent).

 

Optie nemen voor 2019 ?

Is de door U gewenste datum al volgeboekt ? Jammer ! Het is nu al mogelijk om een optie te nemen voor 2019 voor de hondencamping of de gite , stuur gerust een mailtje naar info@domainelegui.com !

 

NB: Let op ! Het kan zijn dat onze mail in uw Spambox terecht komt, kijk daar dus ook aub naar

 

 

Uw boeking is definitief zodra U het boekingsformulier aan ons heeft teruggestuurd. U betaalt bij ons geen aanbetaling, borg of reserveringskosten en al uw honden verblijven altijd gratis bij ons !

NEEM CONTACT OP

RESERVERINGSVERZOEK

BETREFT:

AANKOMSTDATUM:

VERTREKDATUM:

AANTAL PERSONEN:

AANTAL HONDEN:

UW GEGEVENS

VOORNAAM:

ACHTERNAAM:

EMAIL:

TELEFOON:

ADRES:

STAD:

LAND:

AANVULLENDE INFORMATIE

KAMPEERMIDDEL:

VRAGEN EN OPMERKINGEN:

© Copyright 2014 by NicDarkThemes.com - Made With In Venice