ONS ADRES

Hondencamping & Gite Domaine Le Gui
La Charnizot
58110 Biches, Frankrijk

BELLEN

Telefoon : 00 33 386 78 07 10

Hondencamping & Gite Domaine Le Gui is geopend vanaf 1 april 2019 tot en met 25 oktober.  Onze sfeervolle gite is ook geopend tot en met 25 oktober.

Beschikbaarheid gite:  Vanaf 21 september tot en met 30 september en van 8 tot en met 25 oktober er nog plaats. 

Ook op onze rustige hondencamping zijn diverse data al vol. Vanaf 12 augustus hebben we nog 1 plaats vrij voor een tent. In september en in oktober is er nu ook nog wel een plaatsje vrij. Informeer even of de door U gewenste data nog vrij zijn op info@domaineLeGui.com. Bellen kan ook : 00-33 386 78 07 10 

Domaine Le Gui is een kleinschalige hondencamping met 3 omheinde campingplaatsen en één sfeervolle gite. Om teleurstellingen te voorkomen raden wij U aan om tijdig te reserveren.

U betaalt bij ons geen aanbetaling, borg of reserveringskosten en al uw honden verblijven altijd gratis bij ons (Geen limiet !)

Zodra wij uw reserveringsaanvraag hebben ontvangen mailen wij U een boekingsformulier. Wanneer de door u gewenste periode niet beschikbaar is, zullen wij samen met u een alternatief proberen te vinden.

Als U naar de hondencamping wilt komen, zou U dan willen aangeven met welk kampeermiddel U wilt komen ( camper, caravan, vouwwagen of tent).

Optie nemen voor 2020 ?

Het is nu al mogelijk om een optie te nemen voor 2020 voor de hondencamping of de gite, stuur gerust een mailtje naar info@domainelegui.com !

NB: Let op ! Het kan zijn dat onze mail in uw Spambox terecht komt, kijk daar dus ook aub naar !

Uw boeking is definitief zodra U het boekingsformulier aan ons heeft teruggestuurd.

NEEM CONTACT OP

RESERVERINGSVERZOEK

BETREFT:

AANKOMSTDATUM:

VERTREKDATUM:

AANTAL PERSONEN:

AANTAL HONDEN:

UW GEGEVENS

VOORNAAM:

ACHTERNAAM:

EMAIL:

TELEFOON:

ADRES:

STAD:

LAND:

AANVULLENDE INFORMATIE

KAMPEERMIDDEL:

VRAGEN EN OPMERKINGEN:

[recaptcha size:compact]

© Copyright 2014 by NicDarkThemes.com - Made With In Venice