nicdark_icon_close_navigation

Hondencamping Domaine Le Gui

De hondencamping gaat weer open op 1 juni 2024 ! 

Hondencamping Domaine Le Gui is een kleinschalige hondencamping in de Bourgogne met een groot omheind campingterrein. Het terrein van Domaine Le Gui ligt direct aan een groot wandelbos waar wij verschillende routes hebben uitgezet.  

Er zijn drie (elk apart omheinde) campingplaatsen die elk 400 m2 groot zijn. De omheining is circa 1.20 m hoog.

Er zijn twee apart omheinde campingplaatsen voor campers, caravans, vouwwagens en tenten.

Daarnaast hebben we nog 1 apart omheinde campingplaats voor uw eigen tent;  daar staat onze kleine caravan op (die U gratis kunt gebruiken) ! 

Echt kleinschalig dus. Geen animatie en geen kinderen beneden de 16 jaar (Adults only) . 

Door de vele bomen op ons terrein en in de Boomgaard is er altijd wel schaduw te vinden .

Hoewel er op ons 7500 m2 vlakke terrein voldoende ruimte is voor veel méér plaatsen, hebben wij er bewust voor gekozen onze hondencamping kleinschalig te houden met drie grote, apart omheinde campingplaatsen.  Al uw honden verblijven altijd gratis bij ons  ( geen limiet ) !

Uiteraard mag u uw eigen BBQ en gasstelletje gebruiken. Alle onze 3 omheinde campingplaatsen hebben een afvalemmer met vuilniszakken.

Voor de campinggasten is er een sanitair-gebouw met daarin een aparte WC, een douche en een mogelijkheid om uw afwas te doen. Afwasmiddel is aanwezig. Verder staat hier een nieuwe grote koel-vries-combinatie waar u, samen met de andere campinggasten, gebruik van kunt maken. Het sanitair wordt uiteraard door ons goed schoongehouden. De broodzakken voor onze dagelijkse broodjesservice hangen naast de koel/vries combinatie. Daarnaast kunt u op de aankomstdag gebruik maken van onze Table d’hotes ( een lekkere 3 gangen maaltijd voor een aantrekkelijk tarief) . 

Wij zijn aangesloten op een septic tank en toiletpapier is dan ook aanwezig in het campingsanitair.  De vuilwater tank en chemische toiletten met de Groene fles kunnen hier geleegd worden. Chemische toiletten met de Blauwe of Rode fles kunnen bij de diverse gemeentelijke afvalpunten geleegd worden.

Tegen een kleine vergoeding kunt u gebruik maken van de wasmachine. Een droogrekje is (gratis) beschikbaar. 

Snelle WiFi (GLASVEZEL )  is gratis beschikbaar.

Wanneer u een eigen (voor) tent wilt gebruiken, dan verzoeken wij u een luchtdoorlatend grondzeil of een rubberen gaatjes tapijt te gebruiken, zodat het gras veel minder te lijden heeft.
Binnen roken (in onze caravan) is niet toegestaan.

Wij hebben veel faciliteiten voor de honden èn hun baasjes:

+ Drie ( 400 m2 grote ) apart omheinde campingplaatsen. De omheining is 1.20 m hoog.
+  de streek leent zich uitstekend voor leuke wandelingen met de honden;   diverse leuke wandelroutes en de stafkaart van de directe omgeving liggen voor u klaar. Er zijn diverse leuke zwemmeertjes nabij waar u samen met de honden kunt zwemmen.
+  vanaf het omheinde speelveld loopt u zó het grote openbare bos in. Wij hebben een paar leuke wandelingen uitgezet met lintjes. Ook in het 1700 hectare Bois de Vincence kunt u lekker wandelen met de honden.
+  een groot speelveld waar ze lekker kunnen rennen, spelen met balletjes en met andere honden

+ Op loopafstand ( 5 auto minuutjes) kunt U samen met de honden zwemmen in de stromende rivier de Aaron (bij het kanaal de Nivernais). Daar staan ook picknick tafels.
+  op ons terrein is ook nog een nieuw uitgegraven hondenzwemvijver, waar de honden even lekker kunnen afkoelen; 
+  oppas service: wanneer u een uitstapje wilt maken, kan er op uw honden gepast worden.
+  desgewenst gaan we met u mee naar de dierenarts (en/of de Nederlandse huisarts)
+  er is een koel/vriescombinatie beschikbaar voor de campinggasten.
+  we bieden een broodjes-service; zelf gaan we dagelijks naar de plaatselijke warme bakker en kunnen dan direct de door u een dag van tevoren bestelde pains, baguettes,  croissants en chocoladebroodjes voor u meenemen (zonder u extra kosten te rekenen).
+  alle  campingplaatsen hebben een eigen afvalemmer met vuilniszakken
+  er is een wasmachine aanwezig waar u tegen betaling een was kunt doen. Een  droogrekje is gratis beschikbaar
+  alle campingplaatsen hebben een eigen stroompunt met 10 Ampère (de stroom is bij ons inbegrepen bij de huurprijs)

Op de dag van aankomst kunt u vanaf 12.00 uur terecht. De verhuur eindigt op uw laatste dag om 10.00 uur.

Zorg ervoor dat uw honden de vlooien- en tekenbehandeling en de benodigde inentingen (waaronder rabiës) tijdig hebben gehad.  Neemt u ook het paspoort van de honden mee ?


Meer informatie kunt u vinden op de website van de Franse ambassade:
https://nl.ambafrance.org/Met-uw-hond-kat-of-fret-op,18492

Domaine Le Gui